ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

Η Εταιρεία

H ARAPIDIS ιδρύθηκε το 1969. Από τότε, η ARAPIDIS έχει επικεντρωθεί στην ανάπτυξη του εμπορικού σήματος.
Μέσα από συνεχή έρευνα και ανάπτυξη νέων τεχνολογιών και προϊόντων, η ARAPIDIS οδεύει προς το καθεστώς ηγετικής θέσης στον κλάδο των φωτιστικών χωνευτών σποτ μπετού και στεγανών IP65-8 και αυτό οφείλεται στην high-end τεχνολογία που χρησιμοποιεί. Με την πλούσια εμπειρία και γνώση των στελεχών της, η ARAPIDIS προσφέρει ανταγωνιστικές και αξιόπιστες υπηρεσίες. Καινοτομίες στην έρευνα και την ανάπτυξη παρέχουν τις καλύτερες αποδόσεις για τους πελάτες μας, ενώ ταυτόχρονα παρέχει την έμπνευση για την περαιτέρω ανάπτυξή μας.

Μέσα από απλή και γρήγορη διαχείριση, ταλαντούχους και προνοητικούς τεχνικούς, η εταιρία μας παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας.
Πιστεύουμε ότι με βάση τις ειλικρινείς επιχειρηματικές πρακτικές και τη σταθερή ανάπτυξη, η ARAPIDIS μπορεί να συνεχίσει να είναι ο ηγέτης του χώρου. 

  

Περισσότερες Ανακοινώσεις

  • Συνεργασιες - Δικτυο Πωλησεων

    Συνεργασίες της εταιρίας Arapidis. Δίκτυο πωλήσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό. Σημεία πώλησης φωτιστικών σε όλη την Ελλάδα!

  • Εταιρικο προφιλ ARAPIDIS

    Η εταιρεία Arapidis ιδρύθηκε το 1969 από τον Μιχάλη Αραπίδη. Από την ίδρυση της η εταιρεία παραμένει μια κάθετη βιομηχανική μονάδα με ειδίκευση στην κατασκευή ποιοτικών φωτιστικών.

όλες οι ανακοινώσεις