ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

Η Εταιρεία

H ARAPIDIS ιδρύθηκε το 1969. Από εκείνη την εποχή, η ARAPIDIS έχει επικεντρωθεί στην ανάπτυξη του εμπορικού σήματος. Μέσα από συνεχή έρευνα και ανάπτυξη νέων τεχνολογιών και προϊόντων, ARAPIDIS οδεύει προς το καθεστώς ηγετικής θέσης στον κλάδο των φωτιστικών χωνευτών σποτ μπετού και στεγανών IP65-8 και αυτό οφείλεται σε high-end τεχνολογία που χρησιμοποιεί. Με την πλούσια εμπειρία και γνώση του CEO, η ARAPIDIS προσφέρει ανταγωνιστικές και αξιόπιστες υπηρεσίες για την προώθηση της εικόνας της μάρκας, η οποία με τη σειρά της, έχει μια βαθιά επίδραση στο σύνολο της βιομηχανίας. Καινοτομίες στην έρευνα και την ανάπτυξη παρέχουν τις καλύτερες αποδόσεις για τους πελάτες μας, ενώ ταυτόχρονα παρέχει την έμπνευση για την περαιτέρω ανάπτυξή μας.

Μέσα από απλή και γρήγορη διαχείριση, ταλαντούχους και προνοητικούς τεχνικούς, παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας πελατών, ARAPIDIS έχει ως στόχο να παρέχει την καλύτερη εμπειρία τεχνικού φωτισμού του κόσμου. Με χαρά μας, έχουμε κερδίσει μια μεγάλη φήμη σε όλο τον κόσμο. Πιστεύουμε ότι με βάση ειλικρινής επιχειρηματικές πρακτικές και σταθερή ανάπτυξη, ARAPIDIS μπορεί να είναι ό, τι θέλετε. Ο στόχος μας είναι ότι ο καθένας μπορεί να έχει μια μεγάλη εμπειρία φωτισμού με ARAPIDIS σύμφωνα με τα δική του παραμετροποίηση.


  

Περισσότερες Ανακοινώσεις

  • Συνεργασιες - Δικτυο Πωλησεων

    Συνεργασίες της εταιρίας Arapidis. Δίκτυο πωλήσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό. Σημεία πώλησης φωτιστικών σε όλη την Ελλάδα!

  • Εταιρικο προφιλ ARAPIDIS

    Η εταιρεία Arapidis ιδρύθηκε το 1969 από τον Μιχάλη Αραπίδη. Από την ίδρυση της η εταιρεία παραμένει μια κάθετη βιομηχανική μονάδα με ειδίκευση στην κατασκευή ποιοτικών φωτιστικών.

όλες οι ανακοινώσεις