Εταιρικο προφιλ ARAPIDIS

Η Εταιρεία

Η εταιρεία Arapidis ιδρύθηκε το 1969 από τον Μιχάλη Αραπίδη (ειδίκευση στο βιομηχανικό σχέδιο – μηχανικός). Από την ίδρυση της η εταιρεία παραμένει μια κάθετη βιομηχανική μονάδα με ειδίκευση στην κατασκευή ποιοτικών μονάδων φωτισμού και φωτιστικών σωμάτων – υλικών για εσωτερική – εξωτερική χρήση.

Στην ελληνική αγορά η εταιρεία είναι ευρέως γνωστή για την υψηλότερη ποιότητα στην παραγωγή προϊόντων φωτισμού. Το πελατολόγιο μας ξεπερνάει τα 600 σημεία λιανικής πώλησης ειδών φωτισμού – ηλεκτρονικών ειδών σε όλη την Ελλάδα.

Η εταιρεία Arapidis κατέχει 3 παγκόσμια αναγνωρισμένες πατέντες, κατοχυρωμένες στο Παγκόσμιο Βιομηχανικό Οργανισμό Σημάτων.

Το όραμα μας είναι να επεκτείνουμε το δίκτυο πωλήσεων μας στην Ευρώπη, την Αυστραλία την Ασία την Αφρική και την Αμερική. Στα πλάνα των δυο επόμενων ετών φιλοδοξούμε την σύναψη αποκλειστικών συνεργασιών σε Αφρική και Αμερική.

Περισσότερες Ανακοινώσεις

  • Συνεργασιες - Δικτυο Πωλησεων

    Συνεργασίες της εταιρίας Arapidis. Δίκτυο πωλήσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό. Σημεία πώλησης φωτιστικών σε όλη την Ελλάδα!

  • Εταιρικο προφιλ ARAPIDIS

    Η εταιρεία Arapidis ιδρύθηκε το 1969 από τον Μιχάλη Αραπίδη. Από την ίδρυση της η εταιρεία παραμένει μια κάθετη βιομηχανική μονάδα με ειδίκευση στην κατασκευή ποιοτικών φωτιστικών.

όλες οι ανακοινώσεις